A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Obvestilo za svojce o obvladovanju okužbe

2022-12-21T08:56:09+01:00

obvestilo za svojce 30.07.2020

Spoštovani svojci,

Sporočamo vam veselo novico. S skupnimi močmi in veliko mero odgovornega ravnanja, smo uspešno obvladovali prve okužbe s COVID – 19 v našem domu. Ob tej priložnosti vas obveščamo, da bomo omogočili obiske s ponedeljkom, 3.8.2020.
Kaj nas čaka v prihodnjih dneh, kako se bomo ravnali v prihodnje – od 3.8.2020 naprej:
1. Ponovno so omogočeni obiski. Na obiske se je potrebno predhodno naročiti najmanj en delovni dan prej od 8.00 do 12.00 ure na telefonsko številko 02 568 46 00 ali osebno receptorju po izvedenem napovedanem obisku; ali elektronskem naslovu g.kuzma@senecura.si .
2. Obiski potekajo od ponedeljka do petka dopoldan od 9.30 do 11.30 ure ter popoldan od 13.00 do 17.00 ure ter med vikendi od 14.00 do 17.00 ure.
3. Obiskovalce bomo posamično ob dogovorjeni uri sprejemali na glavnem vhodu pri receptorju (vsi stranski vhodi bodo zaprti).
4. Obvezno se vsi ob vsakem obisku oglasite pri receptorju, ki vam bo izmeril telesno temperaturo, nato boste izpolnili izjavo o oceni tveganja.
5. Ure dogovorjenega obiska se je potrebno držati zaradi ostalih načrtovanih delovnih obveznosti osebja v domu ter v izogib predolgemu čakanju.
6. Ob prihodu v dom si razkužite roke ter nadenite masko.
7. V kolikor stanovalec razpolaga s telefonom, ga o nameri obiska obvestite, vendar se na obisk kljub temu naročite v skladu s 1. točko dopisa.
8. Obiske v sobi stanovalca izvajamo izjemoma po predhodni odobritvi osebja – samo ena zdrava oseba hkrati ob dogovorjeni uri.
9. Obiski se bodo izvajali v kavarni ali avli pri postavljenih mizah z dvema stoloma. Priporočamo vam izvedbo obiskov na terasi, v obliki sprehoda po domskem parku ali v okolici doma. Obiska se hkrati lahko udeleži ena zdrava oseba do 60 min na dan.
10. Vse prinesene pakete bomo prebrisali z razkužilom.
11. Odsvetujemo obisk otrok mlajših od 14 let.
12. Obisk ni mogoč v primeru, da ste dopustovali v državah, ki so na rdečem seznamu COVID-19. Prosimo, da upoštevate ukrepe s strani države.
13. Obisk odložite v primeru dopustovanja v državah, ki so na rumenem seznamu COVID-19 .
OPOMBA:
– v prostorih znotraj doma je obvezna uporaba kirurške maske ali maske iz blaga;
– skrbimo za redno higieno rok z umivanjem ter razkuževanjem;
– upoštevamo varnostno razdaljo;
– upoštevamo navodila zaposlenih.
Izhodi stanovalcev so od ponedeljka, 03.08.2020, prosti in so dovoljeni po predhodnem podpisu izjave na oddelku ter predhodni napovedi namere po zapustitvi območja doma pri oddelčnem osebju.
V kolikor se varnostni ukrepi ne bodo dosledno upoštevali, bomo primorani sprejeti dodatne varnostne ukrepe, ki bodo v smeri zapiranja doma in omejevanja obiskov.
Zaradi možnosti nenadnih sprememb, obiskovalce naprošamo, da spremljate objave na: https:\\radenci.senecura.si ter FB SeneCura Slovenija ter si tako zagotovite pravočasne informacije.
V želji, da ostanemo zdravi vas lepo pozdravljamo in se veselimo ponovnih srečanj.

Skip to content