A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Obvestilo svojcem

2020-09-28T12:54:21+02:00

Spoštovani stanovalci in svojci našega doma

Kljub nenehnemu trudu in predanosti ter vsem previdnostnim ukrepom navkljub, smo bili danes obveščeni, da je ena zaposlena oseba pozitivna na koronavirus.

Takoj po potrditvi smo, usklajeno z epidemiologom NIJZ ter s strokovnimi navodili, uvedli potrebno karanteno za osebje, ki je bilo v neposrednem stiku z okuženo osebo. Sprejeli smo poostrene ukrepe za zaščito vseh stanovalcev in zaposlenih. Osnovni ukrep je zaprtje hiše za vse obiskovalce, zunanje partnerje ter omejitev gibanja za zaposlene in stanovalce znotraj hiše. Ukrep bomo izvajali v času trajanja možnosti širjenja virusa znotraj Doma oziroma do preklica.

Naš tim, je za preprečevanje in soočanje z okužbo, dobro pripravljen z jasno dogovorjenimi zaščitnimi in higienskimi ukrepi. Oskrba naših stanovalcev bo naprej potekala tekoče in v skladu s sprejetimi navodili (interna, NIJZ,…) tako kot ob začetku izbruha epidemije.

Z veliko mero prizadevnosti se bomo zavzemali za dobro počutje in zaščito vseh stanovalk in stanovalcev.

O nadaljnjem razvoju vas bomo sproti obveščali, dodatne informacije stanovalcem nudimo osebno, svojcem pa izključno na e-naslovu: g.kuzma@senecura.si oz.na tel. št. 02 568 46 05, med delovniki 9. in 12. uro.

Prosimo, da navodila spremljate tudi preko spletne strani https://radenci.senecura.si/novice-in-dogodki/ in Facebook strani SeneCura Slovenija.

Hvala za razumevanje in vašo podporo.

Vodstvo SeneCura Radenci

Skip to content