A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Geriatrično gerontološki center2020-01-16T13:14:15+01:00

Specialisti v DOSOR-ju

Prizadevamo si zadovoljiti specifične zdravstvene težave naših stanovalcev in tudi ostalih posameznikov ter jim omogočiti dostop do specialistov znotraj organizacije. Zato nudimo izogib čakalnim dobam, čakanju v natrpanih ambulantah, napornim transportom v zunanje ustanove, hkrati pa omogočamo več dragocenega časa s specialistom.

Gerontološko-geriatrični center omogoča specialističe preglede, preventivo, svetovanje, diagnostiko in napotitve v bolnišnico. Pri nas so vam na voljo logoped ter zdravniki specialisti: fiziater, kardiolog, gastroenterolog, otorinolaringolog, diabetolog, ortoped in psihiater.

Vsi specialisti so vam dosegljivi na vaše individualne potrebe brez doplačila. Verjamemo, da boste s prilagojenimi individualnimi storitvami zadovoljni in da vas bodo prepričale z vidika strokovnosti in na drugi strani tudi osebnega odnosa našega tima.

V GGC je vključen tudi laboratorij za nadzor osnovnih parametrov ter storitve antikoagulacijske ambulante. Oblikovan center olajša stanovalcem dostop do specialističnih storitev, zmanjša stres ob obisku bolnišnice, odvzame napor prevoza, razbremeni svojce, omogoča lažji celostni vpogled v zdr. stanje stanovalca in nadzor razvoja bolezni in kroničnih stanj.