A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

O nas2022-10-26T10:23:40+02:00

Zgodba SeneCure Radenci

V SeneCura Radenci že od leta 2008 združujemo okoli 100 zaposlenih, ki s svojo predanostjo in srčnostjo zagotavljajo varen in sproščen vsakdan kar 178 stanovalcem in njihovim svojcem. Vidimo se kot kakovostna organizacija za bivanje v tretjem življenjskem obdobju, ki tako stanovalcem, njihovim svojcem kot  ostalim starejšim nudi strokovno socialno in zdravstveno  oskrbo ter omogoča kvalitetno preživljanje starosti.

Strokovnost ter osmišljenost življenja sta temelj, na katerem gradimo našo zgodbo. Stremimo k temu, da se starejši pri nas počutijo varne in sprejete. S tem stanovalcem dajemo priložnost, da skupaj z nami polno preživlajo svoj vsakdan. Dneve še dodatno bogatijo aktivnosti, ki jih skupaj s prostovoljci ustvarjajo zaposleni.

S sledenjem po naši spletni strani, boste spoznavali delček našega sveta. Za vas smo zbrali ključne informacije o storitvah in aktivnostih, ki jih ponujamo. Prisrčno vas vabimo, da nas obiščite, kontaktirate ali se nam kar osebno pridružite na katerem izmed odprtih dogodkov ter tako doživite svet SeneCure Radenci še sami.

“Svojo vlogo v domu, kot direktorica družbe SeneCura Radenci d.o.o., sprejemam z veliko odgovornostjo in spoštovanjem. Skupaj s svojimi sodelavkami in sodelavci bom ob prepletanju empatije, razumevanja, spoštovanja in srčnosti zmeraj po svojih najboljših močeh delovala  skladno z vrednotami Blizu ljudem.”

Jasmina Drobec, direktorica SeneCura Radenci

Prenesi publikacije

Galerija

Skip to content