Veselje do življenja
ne pozna let

A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Storitve2020-07-08T13:01:43+02:00

Storitve

Poleg osnovnih storitev, ki temeljijo na zagotavljanju kakovostne in varne oskrbe za starejše v SeneCura Radenci nudimo tudi številne podporne storitve. Te omogočajo, da je bivanje pri nas pestro, opolnomočeno ter da imajo tako naši stanovalci, sodelavci kot obiskovalci možnost koriščenja le-teh že v sami organizaciji.

Podporne storitve zajemajo bogato obložene police naše trgovine, slaščičarske storitve, storitve pranja, sušenja perila ter popravljanja tekstilnih izdelkov, bogato kulinarično ponudbo v naši restavraciji in kavarni ter številne druge.

Kavarne

Naše kavarne zagotovo predstavljajo kotičke za druženje, sprostitev in okrepčilo. Gostinska ponudba zajema odlične  kave in bio čaje različnih okusov, glede na letni čas pa nudimo tudi izvrstne napitke za dvig imunskega sistema. V poletnem času le-te nadomestijo sladoledi različnih okusov. Vsekakor pa se pri nas lahko tudi posladkate s slaščicami, ki so v naši posebni ponudbi ob koncu tedna.

Kavarna Traminček

Na koncu hodnika v pritličju ob kapelici se nahaja kavarna Traminček, ki je opremljena z vso sodobno tehnologijo. Omogoča brskanje po spletu, splošno uporabo računalnika, ogled najljubše televizijske oddaje ali športnega dogodka na velikem televizijskem zaslonu.

Kavarna Galerija

V pritličju se nahaja naša največja kavarna s prečudovito urejenim letnim vrtom. Tenda v vročih dneh nudi prijetno senco s pogledom na sosednje vinorodne okoliše s cerkvijo Marije Magdalene na Kapeli.

Povsod je na voljo brezžično internetno omrežje.

Restavracija

V naši restavraciji vam lahko dan in postrežemo z okusnimi dnevnimi kosili po odlični ceni 5,50 €.

Kosila

Možne so rezervacije v ponudbi za zaključene družbe, kjer je pripravljena pogostitev po vaši izbiri.

Trgovina

Odprtje majhne ter lične trgovine znotraj SeneCure Radenci je posledica izražene želje v zaznane potrebe naših stanovalcev. Zadovoljstvo, ki ga čutijo pri ter sooblikovanju njihovega novega doma je eliksir življenja. Pravo vnosi pri njenem nastajanju je ključ, da jo stanovalci radi obiskujejo.

Ponudba

  • Sladki program, kava,
  • Ponudba odličnih domačih piškotov,
  • Ekološki kotiček v kotiček z zdravo prehrano,
  • Linija prehranskih dopolnitev Pegaso (AxiDophilus, AxiBoulardi, Candinorm, Enterodophilus, Pegastress,…),
  • Multi FM ferment, naravno prehransko dopolnilo s probiotiki, minerali, vitamini, ki se zelo priporoča pri izgorelosti, utrujenosti,
  • Energetsko prevodne kreme Cosmerba,
  • tekstilna in darilna ponudba.

Delovni čas

PONEDELJEK od 8-15h
TOREK od 8-15h
SREDA od 8-15h
ČETRTEK od 8-15h
PETEK od 8-15h
Sobote, nedelje in prazniki ZAPRTO

Pralnica

Storitve pralnice so namenjene tako stanovalcem doma kot tudi zunanjim uporabnikom. Nudimo vam storitve pranja, likanja, kemičnega čiščenja ter šivanja in popravljanja oblačil oz. drugih izdelkov. S pomočjo profesionalnih pralnih sredstev in sistemom nizko temperaturnega pranja, ne poškodujemo vaših tkanin in smo okolju prijazni.

Prihranite čas in pranje večjih kosov tekstilnih izdelkov, kot so prešite odeje, pregrinjala, večji prti, zavese in vzglavniki prepustite nam. V okviru šiviljskih popravil vam nudimo krajšanje oblačil, zamenjavo podlog, zadrg, ožanje oblačil, popravilo zaves, odej, šivanje gumbov in ostalo.

Po predhodnem dogovoru vam nudimo tudi dostavo (od ponedeljka do četrtka) in smo na voljo za pogodbeno sodelovanje.