A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Pismo svojcem

2022-12-21T08:57:18+01:00

Spoštovani svojci,

z največjim veseljem smo po preklicu epidemije ponovno omogočili obiske stanovalcev. Žal se epidemiološka slika Slovenije slabša saj je virus COVID-19 še vedno prisoten. Prosimo vas, da za namen ohranitve zdravja, še naprej upoštevate sprejete ukrepe s strani vlade Republike Slovenije ter priporočila stroke.

Pozivamo vas, da ob obiskih dosledno upoštevate navodila:

  1. Ob prihodu v dom si razkužite roke ter nadenite masko.
  2. Obvezno se vsi ob vsakem obisku oglasite pri receptorju, ki vam bo izmeril telesno temperaturo, nato boste izpolnili izjavo o oceni tveganja.
  3. Obiski potekajo od ponedeljka do petka dopoldan od 9.30 do 11.30 ure ter popoldan od 13.00 do 17.00 ure ter med vikendi od 14.00 do 17.00 ure.
  4. Za termin obiska s samostojnim – pomičnim stanovalcem se sami dogovorite s stanovalcem in ni potrebna napoved.
  5. Obiske stanovalcev, ki niso pomični in potrebujejo našo pomoč za izvedbo obiska, napoveste vsaj en delovni dan prej – do 12.00 ure na telefonsko številko 02 568 46 00 ali receptorju po izvedenem obisku.
  6. Izjemoma so dovoljeni obiski v sobi stanovalcev. Stanovalca lahko po predhodni najavi obišče samo ena zdrava oseba hkrati ob dogovorjeni uri.
  7. Obisk lahko izvedete v kavarni ali avli. Priporočamo vam izvedbo obiskov na terasi, v obliki sprehoda po domskem parku ali v okolici doma. Obiska se hkrati lahko udeležita dve zdravi osebi.
  8. Odsvetujemo obisk otrok mlajših od 14 let.
  9. V kolikor ste dopustovali v državah, ki so na rdečem seznamu COVID-19, vas prosimo, da upoštevate ukrepe s strani države.

OPOMBA:

  • v prostorih znotraj doma je obvezna uporaba kirurške maske ali maske iz blaga;
  • skrbimo za redno higieno rok razkuževanje ter umivanje;
  • upoštevamo varnostno razdaljo;

Izhodi stanovalcev so prosti in so dovoljeni po predhodnem podpisu izjave na oddelku ter predhodni napovedi namere po zapustitvi območja doma.

V želji, da ostanemo zdravi vas lepo pozdravljamo in se veselimo ponovnih srečanj.

Strokovni vodja
Goran Kuzma

Direktorica
Jasmina Štandeker

Direktorica zdravstvene nege
Sonja Zver

Skip to content