A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Storitve2022-12-19T15:20:07+01:00

Storitve

Poleg osnovnih storitev, ki temeljijo na zagotavljanju kakovostne in varne oskrbe za starejše v SeneCura Radenci nudimo tudi številne podporne storitve. Te omogočajo, da je bivanje pri nas pestro, opolnomočeno ter da imajo tako naši stanovalci, sodelavci kot obiskovalci možnost koriščenja le-teh že v sami organizaciji.

Podporne storitve zajemajo priročna trgovinica, slaščičarske storitve, storitve pranja, sušenja perila ter popravljanja tekstilnih izdelkov, bogato kulinarično ponudbo v naši restavraciji in kavarni ter številne druge. V domu se nahaja tudi trgovina z ortopedskimi pripomočki ter frizerski salon.

Kavarne

Naše kavarne zagotovo predstavljajo kotičke za druženje, sprostitev in okrepčilo. Gostinska ponudba zajema odlične kave in bio čaje različnih okusov, glede na letni čas pa nudimo tudi izvrstne napitke za dvig imunskega sistema. V poletnem času le-te nadomestijo sladoledi različnih okusov. Vsekakor pa se pri nas lahko tudi posladkate s slaščicami, ki so v naši posebni ponudbi ob koncu tedna.

Kavarna Traminček

Na koncu hodnika v pritličju ob kapelici se nahaja kavarna Traminček, ki je opremljen tudi z domskim računalnikom za splošno uporabo in brskanje po spletu ter z LCD televizijskim sprejemnikom, kjer si lahko ogledate najljubšo televizijsko oddajo ali športni dogodek.

Kavarna Galerija

V pritličju se nahaja naša največja kavarna s prečudovito urejenim letnim vrtom. Tenda v vročih dneh nudi prijetno senco s pogledom na sosednje vinorodne okoliše s cerkvijo Marije Magdalene na Kapeli.

Povsod je na voljo brezžično internetno omrežje.

Restavracija

V naši restavraciji vam lahko vsak dan postrežemo z okusnimi dnevnimi kosili, ki so prilagojeni prehrani starejših in pregledani s strani kliničnih dietetikov, ali pa si kosilo odnesete domov.

Možne so rezervacije v ponudbi za zaključene družbe, kjer je pripravljena pogostitev po vaši izbiri.

Trgovina

Odprtje majhne ter lične trgovine znotraj SeneCure Radenci je posledica izražene želje v zaznane potrebe naših stanovalcev.

Ponudba

  • Sladki program, kava, prigrizki, brezalkoholne pijače
  • Ponudba odličnih domačih piškotov,
  • Ekološki kotiček v kotiček z zdravo prehrano,
  • Linija prehranskih dopolnitev Pegaso (AxiDophilus, AxiBoulardi, Candinorm, Enterodophilus, Pegastress,…),
  • Multi FM ferment, naravno prehransko dopolnilo s probiotiki, minerali, vitamini, ki se zelo priporoča pri izgorelosti, utrujenosti,
  • tekstilna in darilna ponudba.

Delovni čas

Od ponedeljka do petka od 13.30 do 14.30

Pralnica

Storitve pralnice so namenjene tako stanovalcem doma kot tudi zunanjim uporabnikom. Nudimo storitve pranja, likanja ter šivanja in popravljanja oblačil oz. drugih izdelkov.

Kemično čiščenje: nudimo uslugo sprejema oblačil in posredovanja v kemično čistilnico.

S pomočjo profesionalnih pralnih sredstev in sistemom nizko temperaturnega pranja, ne poškodujemo vaših tkanin in smo okolju prijazni.

Prihranite čas in pranje večjih kosov tekstilnih izdelkov prepustite nam (prešite odeje, pregrinjala, večji prti, zavese in vzglavniki).

Šiviljska dela:  nudimo krajšanje oblačil, zamenjavo podlog, zadrg, oženje/širjenje oblačil, popravilo zaves, odej, šivanje gumbov in ostalo.

Delovni čas

ponedeljek-petek: 6.00-18.00

sobota: 6.00-14.00

Skip to content